Wat neem je mee na de workshops?

Fran Bekker - Facelift je Beauty Business

De workshops zijn een intensief en heel waardevol programma. Mijn cursus heeft echt vorm gekregen en er werd met me meegedacht als droomklant. Wanneer je een cursus ontwikkelt, bekijk je het te weinig vanuit het perspectief van je klant. Tijdens de OBC workshops werd dit wel gedaan. Dit gaf heel waardevolle inzichten waardoor ik veel geschrapt heb in mijn cursus en de volgorde veel logischer werd. Elke week was er een opdracht zodat je de stappen echt zet. Dankzij de opdrachten èn de online workshops zijn de grote lijnen nu vastgeklikt en uitgeschreven. Het grootste en moeilijkste werk hebben we samen gedaan. Bedankt Elke!

Sonja Gielen - Psicolora

Wat ben ik blij dat ik heb meegedaan aan deze workshops! Ik heb ervan genoten en heel veel geleerd! Voor deze workshops, zat ik compleet vast qua keuze doelgroep. De opdrachten en de oprechte feedback van Elke en de andere deelneemsters hebben ervoor gezorgd dat mijn hopeloos ontspoord treintje weer op de rails terecht kwam. Door alle waardevolle informatie en positieve vibes tijdens de workshops ben ik terug met mijn online training project aan de slag. Ik heb nu een doordacht plan. Dit concept is TOP, net als Elke die met haar expertise elke vraag deskundig beantwoordt, met extra ideeën aanvult en ruimte geeft aan de input van alle deelnemers. Bedankt Elke! Ik kijk uit naar een volgende training van jou! Zo blij met jou als coach!

Séverine Van De Voorde

De bijhorende opdrachten verplichten je om echt tijd in te roosteren om grondig te reflecteren. De mini training video's die bij de opdrachten horen, zijn zeer behapbaar. De brainstormsessies laten je over het muurtje meekijken met andere ondernemers, bevestigen je in waar je mee bezig bent en sturen bij waar nodig. Alles is mooi geordend en overzichtelijk. De aanpak is gestructureerd en de beloofde materialen komen op tijd. Elke is een super goede facilitator die zelf erg veel input en waarde geeft in de brainstormsessies. Ze geeft vertrouwen en houvast. Ze is erg zorgzaam en betrokken, een topwijf!